Fri fragt over 399kr ellers 30kr.
Levering 1-2 hverdage
Afhentning / returnering i butikkerne

Five Units

13 Varer

WooCommerce Products Filter

13 Varer

FIVEUNITS

Designet hylder traditionel skræddersyning og omfavner moderne femininitet. Hvert design udspringer fra en kærlighed til detaljer med et twist af rå elegance.

FIVEUNITS modetøj til kvinder

FIVEUNITS er ikke bare et brand, det er en livsstil. Med det højeste niveau af præcision, komfort og stilsans har FIVEUNITS sat et nyt fokus på mode og materialiserer drømmen om at skabe skræddersyet design, der glider sømløst ind i ethvert klædeskab. Uanset om du vil have et poleret eller provokerende look, vil tøjet formidle en følelse af modsætninger, der forener mode og funktionalitet som du aldrig har set før.

Brandet har opnået stor popularitet siden lanceringen i 2008, og blev hurtigt kendt for sine perfekte silhuetter og sin ubesværede stil. Med en passion for jeans og bukser, startede teamet en rejse i konsekvent at kombinere moderne design med perfekt funktionalitet.

Denne mission blev udført med et dedikeret og erfarent designteam til at skabe samlinger af øjeblikkelige løsninger til ethvert outfit. FIVEUNITS er synonymt med komfort, rene former og perfekt pasform.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen