Fri fragt over 399 kr. ellers 30 kr.

Køb nu, betal senere med ViaBill

Levering 1-2 hverdage
Afhentning / returnering i butikkerne

frkwolff Jewelry

62 Varer

WooCommerce Products Filter

62 Varer

FrkWolff Jewelry er et dansk smykkebrand, der blev grundlagt i 2014 af designeren Camilla Wolff. Brandet tilbyder et udvalg af håndlavede smykker, der er inspireret af nordisk natur og minimalistisk design.

FrkWolff Jewelry fokuserer på at skabe smykker af høj kvalitet med enkelthed og æstetisk appel. Med FrkWolff kommer du ind i et univers at forskellige smykker, i sølv, guld og forskellige sten i nogle af smykkerne.

Smykkerne er lavet af kirugisk stål som enten er guldbelagt med 14 karat guldbelægning eller sølvbelægning. Alle smykkerne er nikkel- og blyfri, og leveres altid i de smukkeste gaveposer eller æsker.

. Nogle af deres populære designs inkluderer øreringe, halskæder og armbånd, og de har også specialiseret sig i at skabe smykker til bryllupper og andre særlige anledninger.

FrkWolff Jewelry sælger deres smykker online via deres egen hjemmeside og gennem udvalgte forhandlere. Brandet har også en tilstedeværelse på sociale medier som Instagram, hvor de deler billeder af deres smukke designs og interagerer med deres kunder.

FrkWolff Jewelry er et smykkebrand til alle aldre og til enhver anledning.