FRI FRAGT over 200kr ellers 30kr 
Bestil og hent/ returnér i butikkerne

Minus

MINUS

Find din nye jakke, bukser, jeans, kjole, nederdel, T-shirt, eller top fra MINUS her..

DESIGN og VISION

Minus er skandinavisk redefineret mode. Vi designer ud fra et personligt perspektiv og vi gør det med en feminin og sofistikeret signatur. Tøj designet af kvinder til kvinder. Vi designer til os selv og alle de kvinder, hvis liv er fyldt af familie, venner, karriere og ambitioner. For kvinden der er udadvendt, personlig og med en travl hverdag. Til kvinden som værdsætter sin uafhængighed, samtidig med at hun prioriterer nærhed til familien. Hun tager aldrig den nemme udvej og gør sig altid umage. Hendes egen opfattelse af stil fylder mere end de allersidste modetrends. Hun er altid sikker i sine valg af klassikere til garderoben. Hun elsker Minus for de stilfulde og praktiske outfits hun får, mens hun jonglerer mellem møder, indkøb og besøg på legepladsen med sit yngste barn. Nogen gange kan de forskellige krav i hverdagen være uoverskuelige – vores designs sikrer at outfittet er en ting, du aldrig behøver at bekymre dig om.

GOD PASFORM ER ALTAFGØRENDE

At skabe trend-rigtige og smukke styles er vores kald. At få tøjet til at passe perfekt er vores mission. Det er altid udgangspunktet at designe tøj til kvinder, der hver dag er aktive. Den måde hvorpå vi klæder os, bør aldrig holde os tilbage, men i stedet give os selvtillid. Derfor har hvert enkelt design været igennem en lang og grundig tilpasningsproces for at sikre, at intet ærme er for kort, ingen talje for lav og at en smuk kjole også tillader bevægelse.

KLÆDESKABETS KLASSIKERE – UDEN SÆSON

Hos Minus har vi gjort en særlig indsats for at skabe de bedste versioner af klædeskabets klassikere, som alle kvinder har brug for: den perfekte blazer, den alsidige cardigan, den oplagte hverdagstop. Præcis de ting, du har brug for, -som kan styles op og ned og sættes sammen på kryds og tværs. Tidløse klassikere, der aldrig går af mode, og som holder mere end én sæson. For os er de intet mindre end nøglen til det fuldendte look – hver dag. Hos Minus ved vi en ting eller to om at have travlt, så vi indarbejdede dette i vores vision. Du kan leve det liv du ønsker – alt imens at du ser ud og føler, som den bedste version af dig selv.