Fri fragt hele oktober måned

Køb nu, betal senere med ViaBill

Levering 1-2 hverdage
Afhentning / returnering i butikkerne

Karmamia

14 Varer

WooCommerce Products Filter

14 Varer

KARMAMIA Copenhagen er et dansk modemærke med kærlighed til print, farver og den perfekte pasform til kvindekroppen. Grundlæggeren og kreativ direktør, Mia Louise Jellig-Nielsen, har en baggrund i journalistik og bor nu i Dubai, hvor alt KARMAMIA-tøj er lavet lokalt af egne skræddere. 

Virksomheden er kendt for at skabe bæredygtige og etiske modeprodukter, der er inspireret af skandinavisk design og traditioner fra hele verden.

KARMAMIA Copenhagen har et stærkt fokus på ansvarlig og bæredygtig produktion og har en mission om at skabe smukke og kvalitetsprodukter, der er fremstillet på en etisk og miljøvenlig måde. Virksomheden bruger udelukkende bæredygtige materialer og teknikker, og de arbejder tæt sammen med lokale producenter og leverandører for at sikre en ansvarlig produktion.

Produktsortimentet fra KARMAMIA Copenhagen omfatter tøj, accessories og interiørprodukter til kvinder. Deres produkter er ofte kendetegnet ved enkelhed, funktionalitet og tidløs elegance.

Dette giver en helt unik mulighed for at lave nye styles hurtigt, hvilket gør KARMAMIA altid up-to-date med de nyeste trends på markedet.

Med den skandinaviske minimalisme bidrager KARMAMIA, med et helt nyt og moderne pift til de kvinder der går op i kvalitet og design. Målet for KARMAMIA er at klæde kvinder i moderne tøj med særlig opmærksomhed på pasformen og i klassiske farver og linjer – hvilket gør tøjet brugbart igen og igen som en ægte klassikere. KARMAMIA vil lave tøj, der holder mere end én sæson.