Fri fragt over 399kr ellers 30kr.

Levering 1-2 hverdage

Afhentning / returnering i butikkerne

Rosemunde

54 Varer

WooCommerce Products Filter

54 Varer

Rosemunde

Hos Rosemunde ønsker vi at tilbyde kvinder verden over “a luxury feeling – every day”, og hvad der nok bedst definerer luksus hos Rosemunde er vores ikoniske silketop, der så lyset tilbage i 2004, da Rosemunde blev grundlagt. Til vores silketoppe bruger vi kun den fineste tilgængelige silke, som består af 70% silke og 30% bomuld. Materialesammensætningen gør det muligt for din hud at ånde og regulerer din kropstemperatur, så du holder dig kølig, når det er varmt, og varm, når det er koldt.

Vores Rosemunde silketoppe produceres uden syninger. Dette resulterer i en god pasform, uanset ens kropsform, og giver et højt niveau af komfort og funktionalitet. Rosemunde er forankret i skandinaviske værdier, hvor de romantiske og feminine detaljer er grundkernen. Vores vision er at designe smukt og behageligt tøj, ligesom vores bedst sælgende signatur styles: silketoppe, cardigans og vores fine blonde styles.

Funktionalitet og kvalitet er de to bærende elementer for vores designs og vi brænder for at skabe en følelse af luksus – hver dag. Da silketoppen er et absolut must-have til basisgaderoben, vil man hver sæson opleve at toppen kommer i nye elegante farver og nuancer.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen