Fri fragt, ved køb over 399 kr

Køb nu, betal senere med ViaBill

Levering 1-2 hverdage
Afhentning / returnering i butikkerne

Om Happy Hunting

Den første Happy Hunting butik blev åbnet på Torvet i Haderslev i 2013. I 2017 åbnede vi en butik på Storetorv 2a, i den sydlige ende af Aabenraa. I foråret 2018 har vi flyttet butikken i Haderslev til Gravene 22c, lige midt i centrum af byen.

Vi forhandler danske og udenlandske mærker i tøj, sko og smykker og et stort udvalg af forskellige accessories. Vi har fokus på at have fingeren på pulsen og følger de nyeste trends i modebranchen, så vi altid kan have et bredt udvalg af nye, helt unikke og nøje udvalgte varer, som ikke ses andre steder og hvor kvaliteten er i top.

Vi har gjort os umage med at indrette vores butikker, så du altid føler dig inspireret når du træder ind hos os og vi lægger stor vægt på at du føler sig velkommen og at du altid kan få hjælp og god service i vores butikker.

Happy Hunting – Hunting Unique Styles makes you Happy

 

 

 

Mød Happy Hunting Aabenraa
Happy Hunting åbnede  i 2017 på Storetorv 2A, i den sydlige ende af Aabenraa. Hos Happy hunting forhandler vi danske og udenlandske mærker i tøj, sko og smykker og et stort udvalg af forskellige accessoires. Hos Happy Hunting er vi meget fokuserede på at have fingeren på pulsen og at følge de nyeste trends i modebranchen, så vi altid kan inspirere vores kunder og have et bredt udvalg af nye, helt unikke og nøje udvalgte varer, hvor kvalitetener helt i top. Vi lægger stor vægt på at forkæle vores kunder, så de altid får den bedste oplevelse i både butikken og på webshoppen. Atmosfæren er altid på et dejligt, hyggeligt og inspirerende niveau, så du om kunde kan føle dig godt tilpas.

Mød Happy Hunting Haderslev
Happy Hunting åbnede vore første butik på Torvet i Haderslev i 2013, og sidenhen er butikken flyttet to gange og ligger nu i store nye flotte lokaler på Storegade 2. Hos Happy hunting forhandler vi danske og udenlandske mærker i tøj, sko og smykker og et stort udvalg af forskellige accessoires. Hos Happy Hunting er vi meget fokuserede på at have fingeren på pulsen og følge de nyeste trends i modebranchen, så vi kan inspirere vores kunder og have et bredt udvalg af nye, helt unikke og nøje udvalgte varer, hvor kvaliteten altid er helt i top.

Henriette

Sissel

Hanne

Grethe

Anne

Rikke

Tina