Fri fragt hele oktober måned

Køb nu, betal senere med ViaBill

Levering 1-2 hverdage
Afhentning / returnering i butikkerne

One Two Luxzuz

11 Varer

WooCommerce Products Filter

11 Varer

 

 

One Two Luxzuz er et brand der går meget op i de klassiske værdier, med et twist af det moderne. Brandet er skabt på de nordiske og skandinaviske traditioner af de klassiske renhed. Med de elegante detaljer på de forskellige styles, giver One Two Luxzuz her et stærkt og simpelt udtryk til deres kollektioner. Inspirationen tages fra naturen og dens farver og kontraster. Brandet er vild med at skabe det tidsløse tøj, der kan bruges igen og igen. At mixe og matche på kryds og tværs af nye og gamle kollektioner, er noget One Two Luxzuz har en dyb passion i.

One Two Luxzuz er et dansk modebrand, og blev grundlagt i 2016. Mærket designer tøj til kvinder og har en afslappet og cool stil med en blanding af klassiske og moderne elementer.

One Two Luxzuz’s kollektioner indeholder alt fra t-shirts og sweatshirts til jakker og bukser, og mærket er kendt for at skabe tøj af høj kvalitet og med en god pasform. Deres designs er inspireret af den skandinaviske minimalisme og har ofte et tidløst udseende.

Mærket lægger også stor vægt på bæredygtighed og bruger økologiske og bæredygtige materialer i deres produktion. De fokuserer på at skabe tøj, der er både etisk og miljøvenligt, og de arbejder tæt sammen med deres leverandører for at sikre gode arbejdsforhold og et bæredygtigt produktionsflow.

One Two Luxzuz har de perfekte pasformer, der passer til enhver smuk kvinde krop.