Fri fragt t.o.m mandag d. 29. maj

Køb nu, betal senere med ViaBill

Levering 1-2 hverdage
Afhentning / returnering i butikkerne

Love & Divine

30 Varer

WooCommerce Products Filter

30 Varer

Love & Divine er et dansk modebrand, der blev grundlagt i 2011 af designeren Anne-Dorthe Larsen. Brandet er kendt for at skabe feminine og elegante kollektioner med fokus på fine detaljer og høj kvalitet.

Love & Divine tilbyder en bred vifte af tøj, sko og accessories til kvinder, der ønsker at klæde sig elegant og sofistikeret. Brandet er især kendt for deres smukke kjoler, som ofte er udsmykket med flæser, blonder og blomstermønstre.

Love & Divine er også kendt for deres bæredygtige tilgang til modeproduktion, og de arbejder løbende på at reducere deres miljøpåvirkning og sikre fair arbejdsforhold i deres produktion.

Love & Divine kendes for feminine og stilede styles til kvinder. Med det skandinaviske touch, med de enkelte detaljer i lækre kvaliteter. Love & Divine har en mission om at deres styles bliver mixet og matchet så de passer præcis til kundes humør og anledning. På den måde kan kunderne fylde deres garderobe med deres favoritter uden at sprænge budgettet.

Love & Divine er altid i bevægelse. En konstant søgen efter nye trends samt inspiration til deres næste kollektioner. Brandet har et legesygt univers, hvor alt er tilladt og hvor du kombinerer din garderobe og skaber en personlig og feminin stil. Den danske og skandinaviske mode er kernen i deres designs.  Love & Divine tror ikke på standard kollektioner – de tror på at levere den rigtige trend på det rigtige tidspunkt.