Fri fragt hele oktober måned

Køb nu, betal senere med ViaBill

Levering 1-2 hverdage
Afhentning / returnering i butikkerne

Moss Copenhagen

39 Varer

WooCommerce Products Filter

39 Varer

 

Moss Copenhagen er et dansk modebrand, der blev grundlagt i 2010. Mærket designer og producerer modetøj og accessories til kvinder med fokus på en minimalistisk stil og enkle snit.

Moss Copenhagen er kendt for deres stilrene og enkle designs, der er inspireret af skandinavisk minimalisme. Deres sortiment inkluderer alt fra basis tøj til mere statement styles, og kollektionerne er typisk holdt i neutrale farver som sort, hvid, grå og beige.

Moss Copenhagen er tilgængelig i mange lande verden over og er især populært i Skandinavien, Tyskland og Holland. Mærket er kendt for at have en bæredygtig tilgang til produktion og materialevalg og anvender bl.a. økologisk bomuld og genanvendte materialer i deres produktion.

Moss Copenhagen er et brand der med på den moden, med de smukkeste styles. Brandet ligger ikke skjul på at det er et svært industri er være bæredygtige i, men derfor gøre de absolut hvad de kan for at minimere deres fodaftryk, som modeindustrien efterlader sig.

Moss Copenhagen er et brand fuld af smukke farver og behagelige pasformer som giver dem et helt særligt kendetegn. Moss Cph er gode i det klassiske med et særlig twist, men også det moderne udtryk. Med Moss Copenhagen får du nogle rigtig lækre styles til den meget fornuftig pris.